تحولات لبنان و فلسطین

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی گفت: ۴۱.۸ در صد دانش‌آموزان در رشته فنی‌وحرفه‌ای هستند. در مهارت‌آموزی با سازمان فنی‌وحرفه‌ای در سطح استان و در سطح کشور تفاهم نامه‌ای امضا شده است که دانش آموزان یک مهارت را آموزش ببیند. در مدارس هفته‌ای دو ساعت به دانش آموزان مهارت فنی آموزش داده می‌شود.

چند درصد از دانش‌آموزان خراسان رضوی در مدارس فنی‌وحرفه‌ای تحصیل می‌کنند؟
به گزارش قدس آنلاین، قاسم‌علی خدابنده در نشست نمایندگان مجلس دانش‌آموزی ‌و منتخبان تشکل‌های دانش‌آموزی که در اداره آموزش‌وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: اکنون هفت هزار و ۴۵۸ مدرسه شورای دانش‌آموزی در سطح استان را داریم. ۸۷۰ هزار نفر دانش‌آموز در انتخابات شورا شرکت کردند و ۶۷ هزار نفر به عنوان منتخبان شورای دانش‌آموزی در استان انتخاب شدند.
وی افزود: شوراها تجلی‌گاه خاص و اراده مردم است و شما آینده‌سازان کشور هستید. ما نیاز داریم کشور را با شتاب بیشتری به سمت توسعه پیش ببریم. توسعه پایدار با مشارکت همه افراد جامعه شکل می‌گیرد.  
مدیرکل آموزش‌و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: در توسعه علاوه‌بر آموزش مهم‌ترین مسئله پرورش است. در توسعه رفاه اجتماعی، بهداشت، سلامت، اقتصاد، مسائل اجتماعی مطرح می‌شود و برای رسیدن به آن باید همه این ابعاد در نظر گرفته شود.
خدابنده ادامه داد: بنیادی‌ترین مسئله در توسعه آموزش و پرورش است. آینده‌سازان از آموزش و پرورش خارج می‌شوند. در همین راستا، در آموزش و پرورش تغییری به نام تحول بنیادی شکل گرفته است.
وی تاکید کرد: در اداره آموزش‌و پرورش سندی به همین نام تنظیم شده است که با اجرای این سندآموزش و پرورش از حالت تست‌زنی و کنکورزدگی خارج شود و به سوی مسائل فرهنگی، استعدادیابی و پرورش سوق پیدا کند.
مدیرکل آموزش‌و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: این سند شامل ابعاد مختلف تربیتی و فرهنگی است که به آن توجه ویژه‌ای می‌شود. براساس این سند آموزش‌و پرورش به نهاد فرهنگی تبدیل خواهد شد.  
خدابنده خاطر نشان کرد: رویکردهای که شامل اخلاقی، عبادی و اعتقادی، هم‌چنین تربیت اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان، تربیت هنری و زیباشناسی، تربیت بدنی، بهداشت و سلامت دانش‌آموزان، تربیت اقتصادی که در آن درآمدزدایی و سرمایه‌گذاری آموزش داده‌ می‌شود.  
وی تصریح کرد: رویکرد آموزش و پرورش، محتوای آموزشی وکتب درسی تغییر کرده است. دانشگاه فرهنگیان برای تربیت نیروی انسانی شکل گرفته است. فضا، تجهیزات، محتواو نیروی انسانی مهیا شده و بعد از آن جامعه و خانواده‌ها باید با ما همکاری داشته باشند تا در این روند آموزش و پرورش به نهاد فرهنگی تبدیل شود.  
مدیرکل آموزش‌و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: وزرات‌خانه آموزش‌و پرورش گام‌های بسیار خوبی در زمینه کنکور برداشته است که با توجه به سابقه تحصیلی دانش آموز او را در دانشگاه می‌پذیرد.  
وی افزود: ۴۱.۸ در صد دانش‌آموزان در رشته فنی‌وحرفه‌ای هستند. در مهارت‌آموزی با سازمان فنی‌وحرفه‌ای در سطح استان و در سطح کشور تفاهم نامه‌ای امضا شده است که دانش آموزان یک مهارت را آموزش ببیند. در مدارس هفته‌ای دو ساعت به دانش آموزان مهارت فنی  آموزش داده می‌شود.
 خدا بنده خاطر نشان کرد: عدالت آموزشی در مدارس سر لوحه ماست. طی دو سال گذشته ۶۵ مدرسه و ۴۷۰ کلاس در حاشیه شهر افتتاح کردیم و توجه ویژه ای به مناطق محروم داشته‌ایم. در ۲۲ شهر ۷۰۰ هزار دانش آموز عشایر داریم وحدود ۶۵۰ معلم دراختیار آنهاست.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: در سال گذشته ۵ هزار و هشتصد دانش آموز ترک تحصیل کرده بودند که ما حدود چهار هزارو ۲۰۰ نفر  را به مدرسه برگردانده‌ایم.
وی ادامه داد: طرحی به نام مفلحون (امر به معروف و نهی از منکر) در مدارس داریم. در حوزه تربیت بدنی و فرهنگی در خراسان رضوی بالاترین رتبه ها را داشته ایم.  
منبع: ایسنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.